dinsdag 14 juli 2020

Waarom niet alle Vlamingen...

Een bericht van Johan Depoortere: Ter lezing! En vooral Ter Lering!

"Waarom niet alle Vlamingen op 11 juli enthousiast met de leeuwenvlag staan te zwaaien..."


Extreemrechts gespuis op de eerste rij op de 11-juliviering in Kortrijk. Drie dagen later worden de mainstream media wakker.

(https://www.knack.be/nieuws/belgie/guldensporenviering-waarom-zat-jambon-drie-stoelen-van-veroordeelde-franse-rechts-extremist/article-news-1619591.html )


Jambon en Van Quickenborne vallen uit de lucht: Wij kenden dat sujet (Verhassel) niet. Al Jazeera, RTBF en anderen hebben die Franse neofascist nochtans maanden geleden al bekend gemaakt. Kenden ze Vanlangenhove ook niet? Kortrijkzaan Marc Lerouge heeft de aanwezigheid van deze figuren al de dag daarop aangeklaagd, ik heb op basis van zijn informatie hetzelfde gedaan. Stel je voor dat een moslimfanaat op 1 mei was gespot! (Di 14/7/2020)


Als de huisideoloog van de N-VA zich afvraagt hoe het komt dat niet alle Vlamingen op 11 juli enthousiast met de leeuwenvlag staan te zwaaien dan heeft hij hier het antwoord: de aanwezigheid van twee neofascisten op de officiële 11-juliviering in Kortrijk. Naast Van Langenhove zijn vriend Aurélien Verhassel hoofd van de extreeem-rechtse Franse Génération Identitaire Flandres in Lille. Deze gewelddadige extremisten waren niet alleen aanwezig maar als eregasten uitgenodigd. Verhassel heeft een tijd in de gevangenis doorgebracht na een veroordeling voor gewelddaden tegen buitenlanders.

(https://www.rtbf.be/auvio/detail_investigation?id=2637744)

Met dank aan Marc Lerouge (Zo 12/7/2020)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten