zondag 10 juni 2012

Wallace op zondag (3)

Net een mailtje ontvangen van onze onvolprezen Druksel-ambassadeur Johan Velter. Het is er eentje om meteen te delen (“share it up, my friends”) :

----- Original Message -----
From: johan velter
To: johan.velter@gent.be
Sent: Sunday, June 10, 2012 12:07 PM
Subject: drukselnieuws, juni 2012

Vandaag verschijnt bij Druksel, 'Baudelaise', een gedicht van Jan Lauwereyns en Shoichiro Iwakiri. Voor deze uitgave maakte Elly Strik de prent 'Ici-bas'. Het boek verschijnt in een oplage van 226 exemplaren, alle werden gesigneerd en genummerd. Het kost 20 euro. Eerder dit jaar verscheen 'Dertien wijzen om naar een merel te kijken', een vertaling door Paul Claes van 'Thirteen Ways of Looking at a Blackbird', van Wallace Stevens. Deze uitgave verscheen in een oplage van 126 exemplaren, alle door de vertaler gesigneerd, en kost 15 euro.
Meer informatie op www.druksel.be

Wie geen informatie van druksel meer wenst te ontvangen, stuurt een e-mail terug met in het onderwerpveld: "The idea is independence and solitude ..."

Het doet me er aan denken dat jezelf verdiepen in "Dertien wijzen om naar een merel te kijken" een uitstekend tijdverdrijf is voor een langgerekte & langoureuze zondagnamiddag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten