maandag 15 oktober 2012

Hoofdzaak

Sinds enkele weken ligt Hoofdzaak in de boekhandel. Dit hele mooie kunstboek werd opgezet ten voordele van Jelle Devijver die sinds het voorjaar van 2010 aan de zwaarste vorm van clusterhoofdpijn lijdt.Hoofdzaak verzamelt werk van een select kransje fotografen en dichters rond het thema.
Via, én dankzij, het boek wordt aandacht gevraagd voor de impact van clusterhoofdpijn en chronische pijnen in het algemeen. Het project hoopt tevens een bijdrage te leveren in het ontwikkelen van kennis en begrip voor de behandeling via een neurostimulator.

Medewerkers zijn o.a. Norbert De Beule, Frank Pollet, Marc Tritsmans, Peter Holvoet-Hanssen Filip Claus, Maaike Bearelle, Dirk Braeckman, Carl De Keyser, Jimmy Kets, Lieve Blanquaert, Ton Dirven en nog een uitstekend pak anderen. Hoofdzaak bevat ook mijn gedicht "Mohair"...

Het boek wordt op zondag 21/10/2012 om 15:00 u feestelijk voorgesteld in Salve Mater, Groot Park 1, 3360 Lovenjoel.

Hoofdzaak ; pijn, hulp & hoop – een uitgave van Van In is te koop in de winkels van de Standaard Boekhandel – 28,50 euro . U kan eveneens een exemplaar bestellen via de Facebook-pagina "Red Devijver" of via het mailadres kunstboek.hoofdzaak (at) telenet.be .

Zie ook www.kunstboekhoofdzaak.be, de Frank Pollet-site en duister.org.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten