donderdag 26 november 2015

Grote Prijs Sportpoëzie Ninove

Dertien finalisten maken nog kans op de "Grote Prijs voor Sportpoëzie van de Stad Ninove". Ik ben één van hen. We trekken met zijn dertienen de finale in op vrijdag 4 december 2015 in CC De Plomblom te Ninove. Benieuwd!

Het lijstje van de finalisten (in alfabetische volgorde): – Richard Bezemer – Patrick Cornillie – Rudy de Coensel – Rik Dereeper – Astrid Dewancker – Lieve Du Bois – Sander Meij – Gilles Michiels – Leen Pil – Paul Rigolle – Hein van der Schoot – Matthias Vangenechten & Miel Vanstreels.

Meer info via onder meer dit 'Schaal van Digther'-bericht.

Update Za 5/12/2015
De prijs werd uiteindelijk toegekend aan Rik Dereeper voor zijn gedicht "Vliegende keeper". Aanmoedigingspemies waren er voor Matthias Vangenechten en Richard Bezemer. De jongenprijs ging naar Gilles Michiels.

Een gelegenheidsuitgave "Een maantje dat van spanning glanst" bevat de gedichten van de winnaars en van de 9 andere finalisten Patrick Cornillie, Rudy de Coensel, Astrid Dewancker, Lieve Du Bois, Sander Meij, Leen Pil, Paul Rigolle, Hein van der Schoot en Miel Vanstreels. In deze uitgave ook mijn gedicht "Elftal".

Meer info over de wedstrijd en de bloemlezing: Dienst cultuur, Oudstrijdersplein 6, 9400 Ninove - cultuur@ninove.be

Een you-tube-verslag van Ninofmedia van de prijsuitreiking op 4/12/2015 is te bekijken via deze You Tube-link.
Meer info ook via dit bericht op 'de Schaal van Digther'.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten