donderdag 25 september 2014

Geelzucht V - het slotakkoord
Zondag laatst nam het Geelzucht-team tijdens een mooie aflevering van "Poëzie op zondagmorgen" in de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas pijnloos afscheid van het gelijknamige tourgedichtenproject. Niet minder dan vijf jaar lang werden elk jaar in juli zo'n dertig gloednieuwe gedichten aan de poëtische (wieler)wereld toegevoegd. Het zal wennen worden zonder!

Medewerkers in de voorbije vijf jaar waren Patrick Cornillie, Norbert De Beule, Frank Pollet, Paul Rigolle, Willie Verhegghe, Sylvie Marie, Yella Arnouts, Bert Bevers, Miel Vanstreels en Fleur De Meyer.

De (wieler)gedichten blijven evenwel voorgoed bestaan en zijn, wat de editie 2014 betreft, nog altijd na te lezen op het bekende blogadres http://geelzucht.weebly.com. Wie het boek Geelzucht V, een kleinood én een collector's item, dat ook zondag werd voorgesteld, nog in zijn bezit wil krijgen kan bestellen via deze weg.

Op de foto de dichters van Geelzucht V. Met van links naar rechts Patrick Cornillie, Fleur De Meyer, Bert Bevers, Paul Rigolle en Frank Pollet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten